Leistung Titel & Erfolge & Informationen

Leistung,

Titel & Erfolge & Informationen

Auf diesen Seiten finden Sie wichtige Informationen. Berichte über verdiente Leistungssetter mit ihren Auszeichnungen und Titeln.

  • FCI Reglement British Pointing dog


  • IRS Working Style


  • The Irish Red Setter - Setting Style.


FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL)

13 Place Albert 1er, B - 6530 Thuin (Belgique),

tel : ++32.71.59.12.38, fax : ++32.71.59.22.29 email: info@fci.be _______________________________________________________________

INTERNATIONAL FIELD TRIAL REGULATIONS FOR INDIVIDUAL AND PAIRED EVENTS FOR BRITISH POINTING DOGS 

A. ORGANIZATION


Article 1

To be eligible to take part in these trials, the dogs must be purebred, registered or registerable with an FCI recognized Studbook.


Article 2

Participation in trials with CACIT is open only to dogs defined in Art.1. Nevertheless, participation in these trials can be limited either on basis of the merit titles (qualifications previously obtained), or by running a trial according to sex or by restricting the number of competitors due to the limited space available in which to conduct the event. There will not be less than 15 dogs in any individual type event nor will there be less than 15 pairs of dogs in any paired type of event. Entries will be accepted on a first come first served basis.


Furthermore the following conditions will be fulfilled:

a) These limitations must be published in the programme of events of the trials.

b) The number....




der ganze Artikel hier zum downloaden...

The Irish Red Setter - Setting Style.


Autor: Ray O’Dwyer

President of the IRSC and IIRSC
Hier finden Sie einen Bericht von Ray O`Dwyer über den Style und Art des Vorstehens von Irish Settern. Der IRSC (Irish Setter Club Ireland) ist verantwortlich für den Arbeitsstandard der Irish Setter. Es kommt öfters zu falscher Auslegung des Arbeitsstandards und darum ist dieser Bericht so  wertvoll. Genießen Sie ihn...!!!

Ihr
Bernd Gimbel
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